Detailed Notes on میکروب بیماری سل سبب تخریب یاخته های بینی میشود

لایه‌ی داخلی روده کوچک حاوی برآمدگی‌های کوچک پرزمانندی است که به آن ویلی می‌گویند. ویلی‌ها یا در واقع پرز‌های روده وظیفه‌ی جذب مواد غذایی را در روده‌ی کوچک بر عهده دارند.

سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو

بازی فکری: اگه خیلی بهداشت سرت میشه، بگو کدوم آبخوری تمیز و سالمه؟

آخرین مطالب ۹ عادت صبحگاهی که نشانه نظم و سلامت است

هنگامی که سیستم ایمنی بدن به گلوتن موجود در غذا واکنش بیش از حد نشان می‌دهد، برآمدگی‌های کوچک پرز‌مانند (ویلی‌ها) که در روده‌ی کوچک قرار دارند، آسیب می‌بینند. پرز‌ها جذب ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی موجود در غذایی که می‌خورید را بر عهده دارند. اگر پرزهای (ویلی) روده‌ی شما آسیب دیده‌باشد، نمی‌توانید مواد مغذی کافی دریافت کنید، حتی اگر حجم زیادی غذا خورده‌باشید.

بااین‌حال، ممکن است بعد از گذشت چند سال باکتری‌ها در بدن فعال و فرد به سل فعال مبتلا شود. بیماری سل از افراد مبتلا به سل نهفته به دیگران سرایت نمی‌کند.

هنوز علت واضحی برای بیماری لوپوس اثبات نشده است؛ ولی آن چه مشخص و اثبات شده این است که این بیماری سیستم ایمنی را مورد هدف قرار می دهد و جزء بیماری‌های «خودایمنی»  از قبیل دیابت، بیماری تیروئید یا بیماری پیسی پوست محسوب می شود.

ولی اگر این اتفاق رخ دهد، علائم بیماری به این شکل بروز پیدا می‌کند:

یکی از بیماری‌های گوارشی که چندان شایع نیست اما مشکلات زیادی برای مبتلایان به آن ایجاد می‌کند، بیماری سلیاک است. این بیماری از انواع بیماری‌هایی است که فرد نمی‌تواند نوعی ماده‌ی غذایی خاص را تحمل کند و با خوردن این ماده به مشکلات جدی برمی‌خورد.

البته گاهی اوقات در کشت ادرار، هیچ نوع باکتری‌ قابل مشاهده نیست و همین موضوع، مشخصه سل مثانه است.

علائم بیماری سل؛ شناخت همه علائم بیماری در کلیه گروه‌های سنی

● با این حال، تست کامل نیست. فقط می‌تواند به شما بگوید که آیا عفونت سل دارید یا خیر، نه اینکه آیا شما بیماری سل فعال دارید یا خیر. به علاوه، برخی از افراد حتی در صورت ابتلا به سل به آزمایش پاسخ نمی‌دهند.

● سایر داروهایی که خطر ابتلا به سل فعال را افزایش می‌دهند تا بیماری‌های زیر را درمان کنند:

از تمام موارد موجود، ۵۶٪ موارد در جنوب شرق آسیا و غرب اقیانوس بیماری سل فعال چیست آرام بوده‌اند و ۳۶۰٬۰۰۰ نفر آلودگی همزمان سل و اچ‌آی‌وی داشته‌اند. بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳، ۳۷ میلیون تشخیص و درمان مؤثر سل انجام شده است. در سرتاسر جهان میزان بروز سل بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳ حدود ۱٫۵٪ در هر سال کاهش داشته است. در همین بازه زمانی میزان شیوع سل ۴۱٪ کاهش داشته است. بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ میزان مرگ و میر سل حدود ۴۵٪ کاهش داشته است. میزان درمان موفقیت‌آمیز در سال ۲۰۱۳ حدود ۸۶٪ موارد کشف‌شده بود. هدف جهان تا سال ۲۰۳۵ کاهش ۹۵٪ مرگ و میرهای ناشی از سل و کاهش ۹۰٪ بروز موارد جدید است.[۸] تاریخچه[ویرایش]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *